Annonsera på Styrkeprogrammet

Styrkeprogrammet lanserades våren 2008, sedan dess har sajten växt varje år och är fortfarande gratis att använda. Nu har vi ca 150 000 besök per månad.

Vem besöker Styrkeprogrammet?

Styrkeprogrammet har övningar för både elit och motinärer. Vi vet att det finns allt från elittränare på landslagsnivå och praktiserande sjukgymnaster till seriösa styrketränare och nybörjare bland våra medlemmar.

Ett genomsnittligt besök på webbplatsen är ungefär 3 minuter per besök och tillfälle. Detta tillsammans med all den positiva feedback vi får från våra användare gör att vi vet att vår tjänst är uppskattad.

Vår filosofi bakom Styrkeprogrammet

Visionen med Styrkeprogrammet är att vara en erkänd kvaliétsresurs inom styrketräning som är gratis att använda för alla privatpersoner som vill ha inspiration eller lära sig mer om träning. Vi granskar vårt material och förbättrar det kontinuerligt, samtidigt som källhänvisning och referenser är självklarheter i våra artiklar.

Låter detta intressant?

Vill ni synas på Styrkeprogrammet och associeras med en av Sveriges mest uppskattade och seriösa sajter för styrketräning på alla nivåer?

Då får ni gärna ta kontakt med oss för en vidare diskussion.