Styrkeprogrammet finns som app till din iPhone och iPad, och snart även för Android igen!

Om du gillar Styrkeprogrammet och känner att du även skulle vilja ha det med dig när du är ute och rör på dig så finns Styrkeprogrammet som app. Den finns för iPhone och iPad, och kan laddas hem i App Store. Men appen kan du även logga din träning!

Vad ingår i appen?

Styrkeprogrammets iPhone app

Vi har samlat ihop de mest populära delarna här på Styrkeprogrammet och byggt en app som inkluderar vårt övningsarkiv, våra färdiga pass och artiklarna i vår träningsguide.

Övningsarkivet

Vi har lagt in över 700 av våra övningar och du kan navigera bland dessa via muskelgrupper eller övningskategorier, precis som här på sajten.

Alla övningar visas med bild, namn, muskler som tränas och vår kategori direkt i listvyn. När du sedan går in på en specifik övning finns både videofilmen och våra uppskattade förklaringar om utförande och syfte/effekt.

Pass

Du hittar också alla våra Färdiga pass, så du enkelt kan se passets beskrivning och alla övningar som ingår i passet i en och samma vy.

Är du medlem på Styrkeprogrammet finns också möjligheten att logga in och ladda ner dina egna pass till telefonen, du även kan skapa och redigera dina pass direkt i appen.

Logg

Nu kan du även föra träningsdagbok med hjälp av Styrkeprogrammet. När du börjat logga din träning så kommer du kunna följa hur det går både här på webbplatsen och direkt i din app. Du kan även planera kommande träning om du vill.

Träningsguide

Slutligen har vi även lagt med våra artiklar från Träningsguiden så du kan fördriva tiden på bussen eller tåget genom att läsa något intressant som du velat veta mer om under en tid, men helt enkelt inte hunnit med att läsa...

Screenshots från iOS

App för Android – kommer under sommaren!

Vi hade tidigare en lite enklare app för Android som vi erbjöd gratis. Den appen är tyvärr bortplockad från Play Store av Google, med anledningen att den byggde på en lite äldre teknik som de inte hade stöd för längre. Trist, tycker vi. Men, nu har vi däremot en ny app på gång, så under sommaren lanseras en helt ny Android-app som matchar vår iOS-app i funktionalitet. Det känns jätteroligt!

Sammanfattning

Gillar du vår app och vill hjälpa till lite?

Gillar ni appen och får ni gärna skriva en recension och sätta ett betyg i App Store. På så sätt hjälper ni oss att klättra lite på topplistorna och gör att det blir fler som kanske hittar vår app bland alla de tusentals som finns där idag. Tack på förhand.