Om du gillar Styrkeprogrammet och känner att du även skulle vilja ha det med dig när du är ute och rör på dig så finns Styrkeprogrammet som app. Med appen kan du även logga din träning!

Ladda hem Styrkeprogrammet på App Store Ladda ner Styrkeprogrammet på Google Play

Vad ingår i appen?

Vi har samlat ihop de mest populära delarna här på Styrkeprogrammet och byggt en app som inkluderar vårt övningsarkiv, våra färdiga pass och artiklarna i vår träningsguide.

Övningsarkivet

Vi har lagt in över 700 av våra övningar och du kan navigera bland dessa via muskelgrupper eller övningskategorier, precis som här på sajten.

Alla övningar visas med bild, namn, muskler som tränas och vår kategori direkt i listvyn. När du sedan går in på en specifik övning finns både videofilmen och våra uppskattade förklaringar om utförande och syfte/effekt.

Pass

Du hittar också alla våra Färdiga pass, så du enkelt kan se passets beskrivning och alla övningar som ingår i passet i en och samma vy.

Är du medlem på Styrkeprogrammet finns också möjligheten att logga in och ladda ner dina egna pass till telefonen, du även kan skapa och redigera dina pass direkt i appen.

Logg

Nu kan du även föra träningsdagbok med hjälp av Styrkeprogrammet. När du börjat logga din träning så kommer du kunna följa hur det går både här på webbplatsen och direkt i din app. Du kan även planera kommande träning om du vill.

Träningsguide

Slutligen har vi även lagt med våra artiklar från Träningsguiden så du kan fördriva tiden på bussen eller tåget genom att läsa något intressant som du velat veta mer om under en tid, men helt enkelt inte hunnit med att läsa...

Hur ser den ut?

Screenshots från iOS

Screenshots från Android

Sammanfattning

  • Alla beskrivningar och texter är på svenska.
    Det finns många bra resurser på engelska, både på webben och till iPhone, men vi tycker det är viktigt att det även finns bra material på svenska. Därför är även vår app på svenska, precis som styrkeprogrammet.se

  • Fungerar även utan internetuppkoppling.
    Du kan använda appen även om du är mitt i skogen eller i ett gym med betongväggar (det enda du behöver internetuppkoppling för är själva videofilmerna och för att ladda hem de egna passen).

  • Kostar 35 kr för iOS och 69 kr/år för Android
    Vår ambition är att Styrkeprogrammet.se alltid skall vara gratis för dig som gillar träning, att appen kostar några kronor ger oss lite bättre möjligheter att fortsätta utveckla Styrkeprogrammet.

… men vänta lite, varför kostar Android-appen mer?

Vår app är i princip vår enda inkomstkälla och vi har sedan vi lanserade appen 2011 släppt alla nya uppdateringar gratis. När vi bestämde oss för att satsa på att även ta fram en app för Android insåg vi samtidigt att vi måste hitta ett nytt sätt att få in lite pengar för att kunna förvalta både webbsidan och två appar.

Vi är samtidigt måna om att så många som möjligt skall känna att priset på appen är rimligt. Det slutade i att Android-appen kostar 69 kr/år vilket ger oss möjlighet att få lite kontinuitet i intäkterna och förhoppningsvis möjlighet att fortsätta förvalta Styrkeprogrammet ett tag till.

iOS-appen kostar 35 kr ett tag till, men till nästa lite större uppdatering av iOS-appen kommer även den att följa samma betalningsmodell.

Gillar du vår app och vill hjälpa till lite?

Gillar ni appen får ni gärna skriva en recension och sätta ett betyg i App Store eller på Google Play. På så sätt hjälper ni oss att klättra lite på topplistorna och gör att det blir fler som kanske hittar vår app bland alla de tusentals som finns där idag. Tack på förhand!

Ladda hem Styrkeprogrammet på App Store Ladda ner Styrkeprogrammet på Google Play