Styrkeprogrammet finns som app till din iPhone och iPad och till din Android

Om du gillar Styrkeprogrammet och känner att du även skulle vilja ha det med dig när du är ute och rör på dig så finns Styrkeprogrammet som app. För iPhone och iPad finns den att ladda hem i App Store och för dig som har en Android finns den på Google Play.

Vad ingår i appen?

Styrkeprogrammets iPhone app

Vi har samlat ihop de mest populära delarna här på Styrkeprogrammet och byggt en app som inkluderar vårt övningsarkiv, våra färdiga pass och artiklarna i vår träningsguide.

Övningsarkivet

Vi har lagt in över 700 av våra övningar och du kan navigera bland dessa via muskelgrupper eller övningskategorier, precis som här på sajten.

Alla övningar visas med bild, namn, muskler som tränas och vår kategori direkt i listvyn. När du sedan går in på en specifik övning finns både videofilmen och våra uppskattade förklaringar om utförande och syfte/effekt.

Pass

Du hittar också alla våra Färdiga pass, så du enkelt kan se passets beskrivning och alla övningar som ingår i passet i en och samma vy.

Är du medlem på Styrkeprogrammet finns också möjligheten att logga in och ladda ner dina egna pass till telefonen, du även kan skapa och redigera dina pass direkt i appen.

Logg (endast iOS)

Nu kan du även föra träningsdagbok med hjälp av Styrkeprogrammet. När du börjat logga din träning så kommer du kunna följa hur det går både här på webbplatsen och direkt i din app. Du kan även planera kommande träning om du vill.

Träningsguide

Slutligen har vi även lagt med våra artiklar från Träningsguiden så du kan fördriva tiden på bussen eller tåget genom att läsa något intressant som du velat veta mer om under en tid, men helt enkelt inte hunnit med att läsa...

Screenshots från iOS

Screenshots från Android

Sammanfattning

Gillar du vår app och vill hjälpa till lite?

Gillar ni appen och får ni gärna skriva en recension och sätta ett betyg i App Store eller på Google Play. På så sätt hjälper ni oss att klättra lite på topplistorna och gör att det blir fler som kanske hittar vår app bland alla de tusentals som finns där idag. Tack på förhand.