2009-05-05

Att vi som ligger bakom Styrkeprogrammet har en bakgrund i friidrott kanske några av er vet. Därför är det extra roligt att vi den senaste tiden uppmärksammats av både Svensk Friidrott och tidningen Friidrottaren.


Det är väldigt roligt att det den senaste tiden ring journalister som visat intresse för Styrkeprogrammet och gjort intervjuer med oss. Senast var det Svensk Friidrott som hörde av sig och de har nu publicerat en artikel på deras officiella webbsida friidrott.se.

Styrkeprogrammet har också uppmärksammats i senaste numret av tidningen Friidrottaren - där finns en helsida med en intervju och även lite nyheter om vad vi planerar för framtiden. Vi arbetar nämligen för fullt med en uppdaterad version av sidan som vi hoppas kunna lansera snart. I första steget är det främst lite fixar och lite ny design som kommer att synas på framsidan, medan det riktiga arbetet ligger bakom kulisserna.

Vi arbetar också med några nya funktioner, dessa ligger lite längre fram i tiden, men det kanske är kul att veta att det kommer att hända roliga saker här på Styrkeprogrammet framöver.

När vi ändå pratar om media skulle vi också vilja passa på att tala om att det finns en grupp på Facebook som heter Styrkeprogrammet. Använder ni Facebook är ni hjärtligt välkomna att gå med, och ni måste absolut inte vara medlemmar på Styrkeprogrammet för detta - det räcker att ni gillar träning.

Slutligen vill vi också passa på att tacka er, alla användare, för alla positiva mail och kommentarer. Det är detta som gör att vi orkar jobba vidare med Styrkeprogrammet. Tusen tack! Det är även ganska många som skickar in frågor, och vi försöker besvara så många som möjligt och hoppas ni har överseende med att det kan ta lite extra tid medan vi arbetar med uppdateringarna.

Lycka till med träningen!