2010-02-28

En av de mest efterfrågade funktionerna har varit önskemålet om attkunna planera träningsveckorna direkt här på Styrkeprogrammet.

Vi haridaglanserat en ny flik som heter "Träningsplanering" där du som medlem nu harmöjlighet att placera ut dina pass i en kalendervy och komplettera medanteckningar och kommentarer.


En av de mest efterfrågade funktionerna har varit önskemålet om att kunna planera träningsveckorna direkt här på Styrkeprogrammet.

Vi har idaglanserat en ny flik som heter Träningsplanering där du som medlem nu harmöjlighet att placera ut dina pass i en kalendervy och komplettera medanteckningar och kommentarer.

Planeringsfunktionen är gjord för både er som vill följa upp och planera er egen träning, men också för tränare som planerar andras träning med hjälp av sparade pass. Så, med start idag kan du nu:

Vi vill också passa på att tacka Västsvenska Idrottsförbundet som varit vår samarbetspartner i planeringsprojektet. Det är alltså bland annat tack vare VSIF som nu planeringen är tillgänglig för er alla.

Vi har testat planeringsfunktionen under en tid, men det finns givetvis möjlighet att det är något vi missat. Hittar ni något som verkar knepigt får ni gärna kontakta oss. Tack på förhand.