2010-11-02

Nu kan ni kolla in alla styrketränings-övningar på Styrkeprogrammet på bussen, tåget eller strax innan träningen. Vi har gjort om alla filmer så de nu är mindre i storlek, i bättre kvalitet och fungerar bättre på mobila enhter.


Vi har fått en hel del önskemål om en iPhone-version, en iPhone app eller annat sätt att göra Styrkeprogrammets filmer tillgängliga på mobilen. Vi lyssnade, konverterade om alla våra filmer och bytte filmformat - så nu kan ni kolla in alla våra filmer på era iPhones, iPads och Android-telefoner.

Styrkeprogrammet fungerar nu på iPhone och iPad

Vi har testat funktionerna på iPhone 3G, iPhone 4, iPad och två olika Android-telefoner. Hoppas alla ni som önskat att vi skulle bygga in stöd för detta får mycket nöje av den nya funktionen. Ja, alla ni andra också såklart...

Det skall hur som helst bli skoj och följa statistiken och se hur många mobila användare vi får framöver.

Som en positiv "bieffekt" av att filmstorleken är mindre har även alla besökare fått en mer snabbladdad sida. Alla filmer tar nu mindre än halva tiden att ladda hem, och de stora filmerna är till och med i bättre kvalitet än innan, så alla vinner på de nya formatet. Förutom detta har vi även fixat några buggar, bytt ut själva videospelaren mot en ny och gjort lite annat smått och gott.

Mycket nöje!