2011-01-30

Är du nybörjare i gymmet eller van motionär, men saknar bra träningspass att köra gymmet? I så fall har du kommit rätt. Nu har vi lagt ut några nya färdiga träningspass för våra medlemmar.


Kanske hör till någon av alla de som vill ta tag i sin träning just nu eller så kanske du tillhör de som har tränat ett tag, men som står och stampar i samma gamla fotspår när det gäller träningsupplägg och övningsval?

Då kan vi på Styrkeprogrammet.se glädja dig med att vi nu har lagt ut några nya färdiga träningspass till dig som är medlem. Är du inte medlem kan du enkelt registrera dig helt gratis!

Under fliken Färdiga pass har vi nu lagt upp tre nya veckoprogram:

  1. Motionärens 2-split-vecka nivå 1. Består av två helkroppspass som innehåller enkla och inte alltför många maskinövningar. Träning för dig som är nybörjare i gymmet och som vill träna 2-3 pass per vecka.

  2. Motionärens 2-split-vecka nivå 2. Består av två helkroppspass som innehåller medelsvåra övningar bestående både av fria vikter, maskiner och egen kroppsvikt. Träning för dig som är van motionär i gymmet och som har ganska bra kroppskontroll och rörlighet.

  3. Motionärens 4-split-vecka. Ett program där vi delat upp kroppens muskler i fyra st pass med övningar från olika kategorier och olika svårighetsgrader. Träning för dig som är van i gymmet och som vill utvecklas mer i gymmet genom ökad styrka och/eller ökad muskelvolym.

 

Under fliken Färdiga pass kan du också kolla alla våra andra pass. Det är bara att lägga till passet till dina egna pass, så sparas det som ditt eget pass.