2013-01-23

Nu finns det en ny version av appen på App Store med många nya förbättringar och lite nya funktioner. Uppdateringen gäller både iPhone och iPad och är gratis för er som redan har den gamla versionen.


Nu finns det en ny version av appen på App Store, som tidigare fungerar den på både iPhone och iPad. Vi har försökt att fixa de allra flesta saker som ni önskat och vi tycker att det är ett stort steg åt rätt håll - hoppas ni också gillar den!

Nytt i version 2.0 är bland annat:

Uppdateringen är gratis för alla som köpt den gamla appen och om ni inte redan köpt den kostar den, precis som innan, 22 kr. Inkomsterna från appen är i dagsläget i princip vår enda inkomstkälla så vi passar samtidigt på att tacka alla er som köpt appen! Pengarna går oavkortat till att fortsätta utveckla Styrkeprogrammet.

Ladda hem den från App Store.

Men, när kommer en version för Android!?

Vi får många frågor om när det kommer en app för Android och nu kan vi äntligen berätta att det är på gång. På riktigt. Vi gör de sista testerna av appen just nu och vi försöker få tag på många olika enheter och Android-versioner så slutresultatet skall bli så bra som möjligt.

Så, det borde dyka upp en version av Styrkeprogrammet på Google Play inom någon vecka eller två.

Vi hojar till så fort den är publicerad!