2013-10-15

Nu laserar vi den tredje större uppdateringen på Styrke­programmet. Vi är inte riktigt i mål med alla detaljer, men vi tycker att det nya upplägget för Mina pass och övriga nyheter är tillräckligt bra för att lansera. Hoppas ni gillar det!


Nu är den tredje större uppdateringen sedan starten 2008 lanserad.

Vi har gjort om Övningsarkivet och flyttat ut de egna passen till en egen del som vi kallar Mina pass - detta är något vi funderat på länge och det känns kul att vi nu är så pass nöjda så vi kan lansera det. De som följer Styrkeprogrammet på Facebook har kunnat testa den nya versionen ett par dagar. Sortering genom att dra övningar och pass skall nu även fungera mycket bättre på iPad och andra plattor, samt en rad andra små förbättringar.

Vi har även passat på att göra en liten upputsning av designen, så att den nu anpassar sig lite bättre till skärmstorlek och enhet. Webbsidan skall också vara ännu snabbare att ladda, vilket alltid är trevligt.

Vi kommer att fortsätta göra små justeringar och uppdateringar under den närmaste tiden, så om ni märker något knepigt får ni gärna kontakta oss.

Mycket nöje och lycka till med träningen i höst.