2008-04-26

Överallt syns människor. I motionsspåren, i parkerna och på uteserveringarna. Våren har gjort en storstilad entré med varma, ljusa och soliga dagar och folk har klivit ut ur sina iden. Tankar på semester och härliga sommardagar börjar kittla i kroppen och kanske även tanken på en kropp i topptrim. Men var lugn, du har fortfarande chansen att komma i form till sommaren!


Överallt syns människor. I motionsspåren, i parkerna och på uteserveringarna.Våren har gjort en storstilad entré med varma, ljusa och soliga dagar och folk har klivit ut ur sina iden. Tankar på semester och härliga sommardagar börjar kittla i kroppen och kanske även tanken på en kropp i topptrim.

Men var lugn, du har fortfarande chansen att komma i form till sommaren!

Inget känns väl bättre än att fira semester och veta att man har bra träningssäsong bakom sig? Att hamna i ett läge där man önskar att man hade gjort bättre ifrån sig kanske inte är lika kul. Om du inte vill hamna i det läget ska du ta chansen nu - innan det blir för sent.

Vare sig du vill bli biffigare, starkare, fastare, eller mer vältränad, så finns inga genvägar. Det krävs disciplin, inspiration och kunskap. Om du hittar disciplinen, så ger Styrkeprogrammet dig den inspiration och kunskap som krävs för att lyckas.

Inspiration får du genom att söka bland hundratals övningar, för att hitta de övningar som passar just dina behov. Som medlem kan du även inspireras av de färdiga programmen. Varför inte testa den nya effektiva Helkroppscirkeln?

Kunskap skaffar du dig snabbt genom Ordlistan och Kost- och träningsguidens lättlästa artiklar.

Lycka till!